mandag 1. mars 2010

Våteksem nok en gang

Våteksemet ble desverre såpass ille at vi måtte barbere bort pels fra baken til Tim. Nå ser han i grunnen litt underlig ut, halen henger liksom litt i løse luften. Han har heldigvis ikke så vondt lenger. Vi smører med steroid krem to ganger daglig og det ser nå ut til at eksemet begynner å tørke inn litt. To ganger har vi forsøkt å gå tur, men han hiver seg ned i snøen og vil rulle seg. Da blir pelsen våt og eksemet blusser opp igjen.
Jeg vet ikke hvem som får til et mer anklagende og sørgmodig blikk enn Tim når han må ha på krage for ikke å slikke og småbite der eksemet er. Han greier faktisk å gi meg en svært så dårlig samvittighet enda jeg vet at det er til hans beste. Han må ha den på når han er alene, men når vi er hjemme går det greit uten.
I dag var det bare en ting å gjøre, trene inne. I ettermiddag har vi shapet inn kryp. Han var superivrig og skjønte fort hva som var cluet. Tok helt korte økter og lekte litt med ball mellom øktene. Vi avsluttet da han fikk til å krype labb for labb en meter uten å løfte baken! Nå ligger han utslått og sover. Godt å ha god samvittighet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar