mandag 4. januar 2010

Første treningsøkt i 2010

Tim i sofa-modus

Juleferien er over og nå er det bare å stå på med trening fram til vi skal delta på Vinstra. Vi har hatt et par treningsøkter i rom-jula, men har ellers kost oss mye hjemme. Det ble ikke tur på hytta i Femundsmarka i nyttårshelga. Det var forferdelig kaldt der oppe. Den dagen vi hadde tenkt å reise opp var det 28,3 kuldegrader. Det ville betydd fyringsvakt om natta og lite mulighet for ute-aktiviteter. Ganske håpløst med en liten gutt på ett og et halvt år. Hele familien feiret derfor nyttår hjemme hos oss og det ble veldig hyggelig. Jeg var veldig spent på hvordan Tim kom til å reagere på nyttårsraketter. Han har jo vært på hytta hvert nyttår siden han kom til . De rakettene han har hørt var to til tre stykker, mange kilometer unna. Det gikk over all forventning. Han reagerte overhode ikke. Han var like avslappet som alltid ut på kvelden. Veldig glad for det altså.
I dag var det opp av sofaen og ut i kulda. Det var -20 på treningsbanen. Prioriterte derfor trening med fart og bevegelse både av hund og fører. Det ble mange korte snutter med lineøring og temposkifte. Tim var i skikkelig treningsform og ga kjempekontakt. I morgen og onsdag blir det trening i ridehuset og forhåpentligvis litt mindre kaldt.

2 kommentarer:

  1. Så sporty med LP-trening i bitende kulde!

    Men, det som øver (i all slags vær) blir Mester ;O)

    Høres ut som en god ide å treffes på tvers av Mjøsa for litt trening:)) Det må vi prøve å få til, Wenche!

    SvarSlett
  2. Hei Kari-Anne! Takk for hyggelig melding. Jeg er på Gjøvik og Toten en gang pr. uke i forbindelse med jobb. Vi kan jo prøve å få til noe når det blir litt mildere i været og Tim kan bli med i bilen.
    Hilsen Wenche

    SvarSlett