onsdag 3. februar 2010

Elitegruppe i lydighet/bruksapell 2010

Tim og jeg har fått plass på elitegruppe i lydighet/bruksapell hos Marthe og Håkon Groven v Canis i 2010. Dette gir oss en helt unik mulighet til å jobbe målrettet med lydighet i 2010. Det blir travelt for oss siden vi også skal delta på klikkertrenerkurset hos Steinar Johansen og Viviann Rognerud v Canis i 2010. Det er fire helgesamlinger på begge kurs jevn fordelt gjennom vår og høst. Kanskje vi nå kan få oppfylt drømmen om å starte i eliteklassen i lydighet! Jeg har stor tro på klikkertrening og klikkertrenerkurset skal jo sørge for at vi blir rå på klikkertrening!
Vi skulle har startet sist torsdag på trinn lll i konkurranselydighet hos Steinar Johansen, men oppstart har blitt utsatt til i morgen. Jeg håper det vil legge et godt grunnlag for elitegruppa i lydighet. Vi er akkurat ferdig med trinn lll når elitegruppa starter!
Til helga reiser Tim og jeg til Hønefoss. Der skal vi delta på kurs i shaping hos Camilla Lien. Det vil forhåpentligvis løsrive oss fra de siste restene av tradisjonell trening og crossover-problemer.
Det har vært forferdelig kaldt og lite mulighet for trening i det siste. Det har kun blitt noen korte snutter på lufteturene. Opplever at Tim tar mer frivillig kontakt etter at jeg begynte å bruke snusing som belønning! Snusing der andre hunder har gått og markert er en kraftig forsterker hos Tim! Hipp hurra, vi har løst gåten. Nå skal det benyttes for hva det er verdt!
Ronny og Guro har innvitert oss med på jaktcup fordelt på tre klasser fra lørdag 12.02.10. Det er noe de arrangerer for at vi med retrievere skal kunne ha det morro. Det skal være ti poster i løpet av ett år. Det gir oss en fin mulighet for oss til å øve oss i nye miljøer med nye hunder og mennesker. Dette gleder vi oss til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar