tirsdag 12. oktober 2010

Rundering - spor - gebursdagsfeiring

Tim oppstallet og klar til å rundere!
Denne høsten har Tim og jeg trent en god del rundering og spor sammen med gode treningskamerater! Vi har fått lov å trene i et skogsområde som har flott terreng både til runderingsløyper og spor! Der er det også lagt opp til bålplass hvor vi har hatt fine grill måltider og gebursdagsfeiring!
Tim med snuten godt ned i sporet!
Det er virkelig morsomt og se hvor intenst Tim jobber i sporet. Iveren er virkelig stor! I runderingsløypa er nå suget etter figurantene så stor at han ikke lenger tenker på å legge seg ned i myrer og bekker. Han har stor fart og søker rett ut til skjulte figuranter. Han har også fått mye bedre utholdenhet. Løsbittet har vi baklengskjedet inn på bane foreløpig og det gjenstår nå å sette det sammen ute i skogen!
Gebursdagsbarnet

Anne sørget for en skikkelig gebursdagsfeiring for meg etter en fin sporkveld. Hun hadde med kake, lys og kaffe. Bordet var en stubbe som ble duket med en fin serviett. Kake-esken fungerte fint som gebursdagshatt! Det ble en stemningsfull fin feiring! Ikke noe kan erstatte gode venner som stiller opp for en!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar