tirsdag 19. oktober 2010

Stol - leken

I går kveld dro tim og jeg til Raufoss for å teste ut treningen med stol som vi hadde lært av Leslie. Kari-Anne har startet med å trene rally-lydighet og de er ca 6 ekvipasjer som trener på dette. Ypperlig forstyrrelse for Tim! : ) Vi rigget oss til med stol og langline. Kari-Anne tok på seg å filme oss.Det gikk over all forventning. Han lot seg forstyrre litt av stolen og deretter litt av Kari-Anne, som sto og filmet. Men hundene og førerene litt lenger bort enset han ikke. Jeg tenker vi hadde en vellykket økt! Nå har vi mange prosjekter framover : )

3 kommentarer:

 1. Hei Wenche! Nå har du virkelig vært flittig på bloggen. Flink er du :-) Nå håper jeg bare at jeg får bedre tid til å trene hund igjen snart, men høsten er en travel tid på jobben så jeg må nok smøre meg med tålmodighet. Jeg får prøve å få lagt inn "teppe-trening" når jeg er hjemom imellom slagene. Vi ses på torsdag!

  SvarSlett
 2. Kan ikke du fortelle meg hva dere egentlig gjør her?? Hva går denne øvelsen ut på? Hva- hvordan- hvorfor.

  Hilsen nyskjerrig leser av bloggen ;)

  SvarSlett
 3. Hei Nina! Jeg har kalt det stol-leken, men det er egentlig "take a break" som jeg lærte av Leslie McDevitt. I bloggen min med individualtimen jeg hadde hos henne, kommer det litt tydeligere fram. Innlæringen av å "ta en pause" har den hensikten at Tim skal kunne jobbe i miljøer med mye forstyrrelser. Når Tim kikker på forstyrrelsene eller går bort fra jobben,(for å snuse eller kikke) setter jeg meg på stolen. Hensikten er da at Tim skal komme og be om å få jobbe videre selv. Jeg kan også gi ham "fri" en kort stund og sette meg på stolen. Målet er at Tim ber om å få fortsette å jobbe og ikke ha så lyst til disse pausene fordi han ønsker å fortsette å jobbe. Vi kan bruke dette når vi skal i konkurranse-situasjoner med mange forstyrrelser.

  SvarSlett